Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
eusebiofunj

Mats Var Nog Egentligen Den Som Tände Mest På Det, Men Det Var Också Genom Fisting Som Julie Hade Fått Sin Allra Första Orgasm.

Deras samling av sextillbehör var redan ganska så välsorterad, men det fanns naturligtvis alltid saker att fylla ut den med. Mats var nog egentligen den som tände mest på det, men det var också genom fisting som Julie hade fått sin allra första orgasm.
- Oh, tack så mycket, sa Julie med spänning i rösten.Efter en stund drog han ut kuken ur hennes mun och sa:
- Lägg dig på rygg på sängen.De strosade runt i butiken och tittade på allt som kunde verka intressant för dem. Han tog ivrigt fram flaskan med glidmedel och tryckte ut lite i analöppningen. Han gav henne ett par avslutande, riktigt hårda rapp. Kuken var inte enorm, men ändå tillräckligt stor för att ge en del stimulans.Han tog ett bestämt tag om pluggen och drog ut den.
Piskan ven i luften och landade på båda hennes bara skinkor.Det är bara så att hon klagar jämt, men jag tycker verkligen hon är jättesexig, svarade jag.

Det skall jag allt, sa Jens.Du får inte ha några hemligheter mot mig vetdu. Hon kråmade sig lite men han höll fast henne och började föra ena handen innanför blusen. Jens satte sig ner med ryggen åt mig och Jens ledde sakta ner Maggan på Jens stånd.

Hon bet sig än en gång i underläppen och tittade blygt på honom. Jag följde motvilligt med när min fru försökte hålla mig kvar. Tack.frågade Jens nyfiket. Ett tag höll jag på att gå under när hon inte trodde mig, men jag hoppas det är passerat nu efter den här kvällen. viskade hon i mitt öra.

Självförtroendet måste bara stanna!

Tyvärr, sa jag glatt. sa Maggan till mig.

Filmaren del 3

Tjejen hade långt svart hår och tillsammans med de sneda ögonen och höga kindknotorna vittnade om ett asiatiskt ursprung.
- Okej, men då tror jag att det är bäst att jag får av mig den här svettiga klänningen då.

Tiden hade stannat, de tittade förtrollat och log inbjudande mot varann.
Johans bil stod i skuggan under det stora trädet och Jana backade vant in sin stora Mercedes en bakom hans bil. Hennes ögon var halvslutna och fixerade på hans stora sprutkåta kuk, som nu var nära att skjuta sin sats över henne. Hennes blick sökte hans och hon log återigen samtidigt som hennes ena hand sökte sig ner mot det välansade skötet.
- Ja det är Johan.Klänningen stretade över hennes styva bröstvårtor, hon visste inte om det var den kalla luftströmmen eller om det var att hon var kåt. Stringbikinin framhävde hennes breda höfter på ett sexigt och utmanande sätt och även om hon var något överviktig utstrålade hon en sexighet som fick Johans lem att resa sig i full prakt, detta trots att han runkade sig till en härlig utlösning efter det upphetsande skådespelet tillsammans med Lia.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl