Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
eusebiofunj

Han Makade Sig Fram Mot Skåran Som Väntade På Honom.


Under hösten 1990 anmälde jag mig till en två dagars facklig utbildning. Till min stora besvikelse fick jag inte gå med Lena. Efter en stund ursäktade jag mig och gick till mitt rum, rev av mig kläderna och skulle precis hoppa in i duschen när det knackade på dörren. Mina händer kramar hennes bröst och vi känner hur våra safter blandas. Jag förstod på hennes berättelse att hon var på väg att skiljas, själv var jag ensam sen ett par månader.
Hon hade bytt om till en svart klänning, lika åtsittande som den hon burit tidigare och i handen hade hon en vinflaska. Efter uträttat behov hoppade vi ut på banan igen för att nästan krocka med efterföljande par, Lena och Karin.Min övertygelse var att hon gjort detta omedvetet men när jag väl fått fatt på pennan och satt mig upp möttes våra blickar, hon log och blinkade med ena ögat. Drar så upp händerna en aning och kupar händer runt hennes underliv, låter fingrar stryka utmed ljumskarna och tills slut kommer fingrarna in på insidan av trosorna. Båda stönar vi när vi känner varandras upphetsning genom underkläderna. Så klart kunde jag inte hålla min hand stilla så sakta började jag smeka hennes knä för att hamna på insidan av hennes lår men halvvägs upp på låret blev det stopp.

Avbrutet runk

Flickaktiga, små fasta bröst tryckte mot tröjan och avtecknade bröstvårtorna mot tyget. Frågade han

- Ja ge mig din sperma. När det inte räckte till, satte hon de sylvassa klackarna mot hans skinkor och hetsade honom. Han makade sig fram mot skåran som väntade på honom. Den korta kjolen gled upp en bit. Hon hade kortklippt, pojkaktig frisyr. Hans stora kuk hade letat sig ut mellan flikarna och stod fräckt uppåtriktad. Han kände hur pungen drog ihop sig.Hans andhämtning började bli häftigare och häftigare och han gjorde sig beredd att rikta kuken mot golvet framför sig.Det ska snart vara avklarat.

Men undrade inom mig, hur han hade reagerat, om jag sagt det högt ens på skoj.

Jag svängde av från den allmänna landsvägen och in på en smal skogsväg. Träden står där dom står och fordrar inget annat som står, vitsade han.

Ser du en hare eller vad…?

Efter ytterligare en rundtur till ett par platser körde vi in i ett litet samhälle, där vi beslöt att luncha. Ja, hej då Thomas och tack för en trevlig och rolig vecka, sa han. Han tittade hastigt och frågande på mig.

Strax därpå kom Simon i full fart på sin cykel och bromsade in framför mig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl